top of page

Studio Kuckuck werkt samen met een select groepje getalenteerde creatievelingen uit Heerlen en omstreken. 

Tim Kuckelkorn
Devereaux Noma
Jenneke van Genechten

Ontwerp: Tim Kuckelkorn - Oprichter Studio Kuckuck

Zijn passie tot vormgeven beperkt zich niet alleen tot het grafische werk. Tim geeft advies, maakt objecten, ontwerpt ruimtes en schildert. Door zijn ervaring en kennis in het ondernemerschap weet hij als geen ander waar kansen liggen en hoe deze optimaal te benutten. Hij helpt bij het opzetten van ondernemingen en het bedenken van identiteiten (huisstijlen) hiervan. Elke opdracht is uniek en met die instelling pakt hij alles met even veel enthousiasme aan.

Fotografie: Devereaux Noma - WeDefinitely

Door haar achtergrond als interieurarchitect houdt Devereaux van het creëren van wereldjes, iets dat ook in haar foto's tot uiting komt. Ze weet als geen ander de sfeer van het moment te vangen en let hierbij op ieder detail zonder het geheel uit het oog te verliezen... Door de jaren heen heeft zij zich ook uitgestrekt naar andere disciplines,zoals productvormgeving en nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op haar website!

Teksten: Jenneke van Genechten - Lettergeniek

Jenneke schrijft ontzettend graag. Haar kinderlijke verhalen werden door de jaren heen een serieuzere aangelegenheid; ze maakte van haar passie haar beroep. Nu schrijft ze redactionele en commerciële teksten en specialiseerde zich via de journalistiek in creatief schrijven. Ze weet de aandacht te trekken met het geschreven woord op een manier die perfect aansluit bij de doelgroep en tekstdoel, met of zonder zoekmachineoptimalisatie (SEO).

kuckuck ladder

Studio Kuckuck is gelegen aan de rand van het Aambos in Heerlen in een prachtig oud herenhuis, een inspirerende plek. Neem vrijblijvend contact op voor een goed gesprek!

bottom of page