top of page

QUATRO Cinema 2.0

Nadat Quatro Cinema van binnen een metamorfose heeft ondergaan is nu ook de buitenkant aangepakt. Het wereldberoemde grafitti-kunstenaars duo Pichi & Avo zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest en hebben de voorgevel van Quatro en daarmee ook de binnenstad van Heerlen een stukje mooier gemaakt. De gelaagdheid van het kunstwerk is op zijn zachts indrukwekkend te noemen. Het was even slikken toen de eerste onderlaag werd aangebracht (knalroze), maar al snel bleek dat de artiesten precies wisten waar ze mee bezig waren en met elk uur dat verstreek werd de mural indrukwekkender. Het gebouw wordt nu al de entree van het Romeinse kwartier in Heerlen genoemd.

Kom snel dit kunstwerk bewonderen en neem als je er toch bent gelijk een kijkje binnen. Quatro Cinema heeft een prachtig filmaanbod (van commercieel tot arthouse movies) en een te gekke bar/bistro waar je, ook als je niet naar de film gaat, van harte welkom bent voor een drankje en een lekker hapje.

Website Pichi & Avo: http://www.pichiavo.com

Uitgelicht
Recente berichten
Archief
Volg ons
bottom of page